Inspirerande föreläsning/workshop

Behöver ni komma igång med ert hållbarhetsarbete?
Få en bild av vad det är alla behöver förstå? Och inte minst, vad har det med er och verksamheten att göra. Vad är det ni bör göra när affärskartan är under förändring och omvärlden håller på att ställa om? Få inspiration och energi att påbörja ert hållbarhetsarbete.
Då ska ni boka vår föreläsning/workshop! Vi tar med er på en kort resa bakåt i tiden, försöker förstå vad som hänt och varför. Vi landar i nutid och de utmaningar vi står inför i en omställning och osäker framtid. Hur ska ni hämta hem frågorna i er verksamhet och hur ska ni börja. Det fortsätter vi med i en workshop!

Mälgrupp initialt: ägare, styrelse, ledning
Målgrupp steg 2: Anställda (anpassad och i samverkan med företaget)
Tid:
en halv dag max 6 tim
Aktiviteten går att anpassas: efter önskemål och enligt överenskommelse.

Vänta inte med att kontakta oss. Hållbarhetsarbete är angeläget! Vi hjälper er gärna att komma med på båten för en hållbar utveckling. 

AffärsUTrymmets proffsiga samarbetspartners

Allt hör ihop. Vi andas alla samma luft, delar samma vatten och trampar på samma planet. Forskare är eniga och höjer röd flagg. Mer behöver göras och på kortare tid. Klimatförändringen tilltar. Nu behöver företag fatta beslut i rätt riktning och skapa handlingskraft för att stärka affären och bidra till samhälls- och klimatnytta. Företag som inte är med i matchen riskerar att halka efter.

AffärsUTrymmet har också flera proffsiga samarbetspartners som kan hjälpa er oavsett var ni befinner er på er hållbarhetsresa. Vi samverkar och samarbetar för att bidra till en omställning med hållbara företag i en hållbar utveckling.