Du visar för närvarande Nästa träff Linköping 7 feb 2024

Nästa träff Linköping 7 feb 2024

Tema: Verksamhetens hållbarhetsutmaningar

Vad händer om dina varor och tjänster börja svikta i sitt värde? Är det möjligt att anta utmaningen ” hållbarhet” och samtidigt tjäna pengar?
Att vara med i utvecklingen och omställningen innebär att säkra företagets fortlevnad men också möjligheter till ökad lönsamhet under resan.

Maria Floxner och Ulf Sunnberg är initiativtagare till AffärsUTrymmet Nätverk som idag drivs som ett samhällsnyttigt projekt av Stiftelsen Hållbar Utveckling samt Kris och Beredskap. Maria och Ulf har lång erfarenhet av företagande och affärsutveckling och är idag inriktade på en hållbar utveckling av näringslivet.

Idag tjänar du pengar på din affärsmodell men när dina kunder, leverantörer och konkurrenter väljer att delta i förändring är det en direkt hotbild mot din verksamhet om du inte är med i matchen.

  • Hur ser bilden ut av vad som håller på att ske?
  • Vad är det vi ska göra i verksamheten och varför?
  • Var ska vi börja och vilka frågor ska vi ställa oss?
  • Vad har andra gjort?
  • Vilka goda tips och idéer kan du få med dig redan idag?

Datum och anmälan

LINKÖPING

OBS: Det här tillfället sker i samverkan med Företagarna Linköping. Anmälan sker via Företagarnas sida och formulär. (Länk se nedan)

Arrangemanget och nätverket är kostnadsfritt

Vi bjuder på frukost!
Datum: 7 februari
Plats: Rejmes bil, Vigfastgatan 1, Linköping
Tid: 08.15-10.00
Anmälan: (Länk till Företagarnas sida och formulär) Klicka här!

Företagarnas koncept ”Mötionera” har starka kopplingar till AffärsUTrymmet. Med versala ”UT” i AffärsUTrymmet accentuerar vi vikten av att röra på sig, gärna gå ut för att få igång kroppen, andas frisk luft och öka syreupptagningen. Vi tänker bättre och fattar förmodligen bättre beslut när förutsättningarna är de bästa!

Varmt välkommen!